Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Termékeinkről

Gallitelli bemutatása

1984 -ben kezdődött a Gallitelli család utazása, Giuseppe, az alapító ötlete alapján. Minden azzal kezdődött, hogy megvásárolták az első „Saeco automata” gépet, amely képes őrölni a kávészemeket.

Luigi és Marco e kaland kezdeti szakaszától kezdve megtették első lépéseiket a kávégépek lenyűgöző világában, apjuk, Giuseppe lelkes elkötelezettségétől vezérelve. Miután 15 évet töltött az automaták világában, Giuseppe elhatározza, hogy új párhuzamos vállalkozásba kezd: 1999 -ben megszületett a pörkölőüzem, melynek küldetése, hogy a GALLITELLI márkájú, finom „szellemi italt” állítsa elő.

Giuseppe a pörkölés hiteles szenvedélyétől hajtva elkezdi megmunkálni a zöldbabot, hogy eredeti és egyre kifinomultabb „Arabica” és „Robusta” keverékeket hozzon létre, ötvözve a kézművességet és a technológiai innovációt.

A mai napon a Gallitelli brand dinamikusan fejlődik, és a Gallitelli Csoportot a Gallitelli pörkölő részleg, a Gallitelli Vending Divízió, és két közvetlenül irányított kávézó alakítja: a Blues Cafè  Mottola-ban, és a Gran Caffè Gallitelli Matera-ban.

Ebben a válogatásban 1 kg-os szemes kávékat, illetve Nespresso* és Dolce Gusto* kávégéppel kompatibilis kapszulákat is forgalmazunk koffeinmentes változatban is!

 

Arcaffe története, leírása

1895-ben Antonio és Luigi Meschini testvérek megnyitották első üzletüket: egy kis boltot, ahol latin-amerikai és jemeni fűszereket, szeszes italokat és kávét árusítottak. Az általuk pörkölt, szenvedéllyel és szakértelemmel kevert kávét a város legnépszerűbb kávézói között osztották szét. Az egyik a Bar Roma volt, amelyhez 1926-ban különleges keveréket hoztak létre. Összetevői közel egy évszázada szinte azonosak, és ma is a vállalat egyik legkedveltebb terméke. Útjuk soha nem állt meg. Az kis üzletből üzlet lett, az emberekből szakértelem és know-how, a kereskedelem pedig nemzetközivé vált, de a szenvedély ugyanaz maradt, mint elődeik tiszta, hiteles szenvedélye.

Ebben a válogatásban 250 gr-os és 1 kg-os szemes kávécsomagokat kínálunk.

 

Brao Caffè, az eszpresszó szerelmeseinek vonala

A kávé mindig meghitt és személyes ügy, az íz egyik tényezője, és mindig öröm kell, hogy legyen: az Ön számára, aki szereti a hagyományos eszpresszót, itt található a Brao Caffè termékcsalád. Ebben a termékpalettában a vállalat különböző keverékeket kínál, amelyek Arabicából és Robusta kávéból állnak, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsenek egy ötcsillagos kávé számára. Az Ön számára a legjobb kávékat a világ minden tájáról választották, hogy létrehozzanak egy kiváló italt, amit élvezni tud minden nap.

Ebben a válogatásban 1000 gr-os szemes termékcsomagokat kínálunk.

 

Mrs. Rose: a jó a lényeg

Mrs. Rose, ahogy a csomagolásból is kiderül, egy kávé a kifinomult ízlésnek, a különleges kávéélmény szerelmeseinek. A Mokamo azért hozta létre ezt a márkát, hogy növelje a különböző típusú termékek (szemes, őrölt, kapszulás kávék) választékát, és amelyet 100% -ban Arabica kávéból készít. Mokamo a világ legjobb ültetvényei közül választotta ki a Közép-Dél-Amerika és Etiópia közötti területek Arabica kávétermelő ültetvényeit, ahonnan hatféle Arabica kávét házasított össze, hogy egyedi és összetéveszthetetlen keveréket hozzon létre. Aki kipróbálta ezt a Mokamo márkát, megkóstolta a kávé lényegének ízét, arra azt mondják, hogy ebbe bele is szeret, és többé már nem hagyja el!

A Mrs. Rose-ban használt Arabica kávébab tiszta és hosszúkás, és ma a legértékesebbnek tartják. Ez a fajta kávé aromás, puha és finom a szájpadláson, édes, de ugyanakkor savanyú, és egy különleges gyümölcsös és kakaó utóíze teszi különlegessé. Ennek a kávénak az illata hosszú ideig fennmarad, meghosszabbítva a pillanat örömét a végletekig. Az Arabicában található koffein alacsony aránya lehetővé teszi, hogy nyugodtan élvezze a kávé örömét, amikor csak kedve tartja.

A Mrs. Rose termékcsaládban szemes, őrőlt és kapszulás kávék is megtalálhatóak koffeinmentes változatban is! 

Mokamo, a tökéletes keverék a jó kávéhoz

Mokamo a nagy kávé szerelmeseinek. Ennek a terméknek az elkészítéséhez az Arabica kávé és a Robusta kávé legjobb tulajdonságait ötvözték, hogy különleges és egyedi italt kapjanak. A Mokamo keverék kiváló minőségű, és ezért ma már olyan termék, amelyet ma sokan szeretnek fogyasztani. A Mokamo a pörkölés és az őrlés mellett gondoskodott a tökéletesen kiegyensúlyozott keverék létrehozásáról a jó kávéhoz.

Az Arabica és a Robusta, két olyan kávétulajdonság, amely jól illeszkedik egymáshoz, ugyanakkor a különböző arányokban meghatározhatja a kávé ízét, aromáját és teltségét. A Mokamo Dolce keverék 70%-a Arabica, 30%-a Robusta kávéból áll. Az Arabica bab ovális és hosszúkás alakú, finomabb és ihatóbb kávét ad, de savasabb is. A Robusta kávéfajta kerekebb szemekkel rendelkezik, és testesebb és intenzívebb kávéízt termel, és enyhén markánsabb. Egy magasztos aromájú kávéhoz a megfelelő teltség és krémesség is elengedhetetlen.

A Mokamo termékek között szemes, őrölt és kapszulás termékek is találhatóak, 250 gr-os és 1 kg-os kiszerelésben is.