Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Mrs. Rose: a jó a lényeg

Mrs. Rose: a jó a lényeg

Mrs. Rose, ahogy a csomagolásból is kiderül, egy kávé a kifinomult ízlésnek, a különleges kávéélmény szerelmeseinek. A Mokamo azért hozta létre ezt a márkát, hogy növelje a különböző típusú termékek (szemes, őrölt, kapszulás kávék) választékát, és amelyet 100% -ban Arabica kávéból készít. Mokamo a világ legjobb ültetvényei közül választotta ki a Közép-Dél-Amerika és Etiópia közötti területek Arabica kávétermelő ültetvényeit, ahonnan hatféle Arabica kávét házasított össze, hogy egyedi és összetéveszthetetlen keveréket hozzon létre. Aki kipróbálta ezt a Mokamo márkát, megkóstolta a kávé lényegének ízét, arra azt mondják, hogy ebbe bele is szeret, és többé már nem hagyja el!

A Mrs. Rose-ban használt Arabica kávébab tiszta és hosszúkás, és ma a legértékesebbnek tartják. Ez a fajta kávé aromás, puha és finom a szájpadláson, édes, de ugyanakkor savanyú, és egy különleges gyümölcsös és kakaó utóíze teszi különlegessé. Ennek a kávénak az illata hosszú ideig fennmarad, meghosszabbítva a pillanat örömét a végletekig. Az Arabicában található koffein alacsony aránya lehetővé teszi, hogy nyugodtan élvezze a kávé örömét, amikor csak kedve tartja.

A Mrs. Rose termékcsaládban szemes, őrőlt és kapszulás kávék is megtalálhatóak koffeinmentes változatban is! 

Mrs. Rose termékek:

Mrs. Rose 100%-os Arabica kávéból készített termékcsaládja a Mokamo termékei között különböző típusokban érhetők el, hogy a kávé szerelmesei tetszés szerint kávét készítsenek. Különböző kiszerelések vannak, amelyek mind az otthoni fogyasztáshoz, mind a nyilvános helyek (éttermek, szállodák, bárok, pub-ok) kínálatához alkalmazkodnak. Mrs. Rose Latta - 3000 gr-os kiszerelésében ideális nyilvános helyeken, ahol szeretnének egy kifinomult és finom termék kínálni az ügyfeleiknek.

  • Mrs. Rose kapszula - A kapszulák 50 és 100 darabos csomagokban kaphatóak és kompatibilisek a Nespresso kávégépekkel. Ez a legpraktikusabb és leggyorssabb módja annak, hogy élvezze a jó kávét otthon vagy az irodában.

  • Mrs. Rose koffeinmentes - Annak érdekében, hogy ne fossza meg magát az egy jó kávé élménytől, koffein nélküli változat is létezik.

  • Mrs. Rose Bean – Eredeti, szemes formában, ez a 250 gr-os kiszerelésű szemes kávé gyönyörű, lezárható fémdobozban.

  • Mrs. Rose Espresso - Ahhoz, hogy otthon is elérhető legyen a kiváló minőségű olasz eszpresszó intenzív íze, a Mokamo 250 gr-os espresso géphez őrölt verziót is kínál Önnek, amely kényelmesen tárolható még az eredeti csomagolásban is.

  • Mrs. Rose Filter - Egy jó filteres, vagy pour over kávéhoz otthonában, itt van egy 250 gr-nyi kiváló őrölt kávé filteres kávéfőzőkhöz optimalizálva a kávébab darálási finomságát.

  • Mrs. Rose Moka - Egy jó eszpresszóhoz az otthonában pedig itt van egy 250 gr-nyi kiváló őrölt kávé a moka (kotyogós-kávéfőző) elkészítéséhez.