Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Mokamo, a tökéletes keverék a jó kávéhoz

Mokamo, a tökéletes keverék a jó kávéhoz

Mokamo a nagy kávé szerelmeseinek. Ennek a terméknek az elkészítéséhez az Arabica kávé és a Robusta kávé legjobb tulajdonságait ötvözték, hogy különleges és egyedi italt kapjanak. A Mokamo keverék kiváló minőségű, és ezért ma már olyan termék, amelyet ma sokan szeretnek fogyasztani. A Mokamo a pörkölés és az őrlés mellett gondoskodott a tökéletesen kiegyensúlyozott keverék létrehozásáról a jó kávéhoz.

Az Arabica és a Robusta, két olyan kávétulajdonság, amely jól illeszkedik egymáshoz, ugyanakkor a különböző arányokban meghatározhatja a kávé ízét, aromáját és teltségét. A Mokamo Dolce keverék 70%-a Arabica, 30%-a Robusta kávéból áll. Az Arabica bab ovális és hosszúkás alakú, finomabb és ihatóbb kávét ad, de savasabb is. A Robusta kávéfajta kerekebb szemekkel rendelkezik, és testesebb és intenzívebb kávéízt termel, és enyhén markánsabb. Egy magasztos aromájú kávéhoz a megfelelő teltség és krémesség is elengedhetetlen.

A Mokamo termékek között szemes, őrölt és kapszulás termékek is találhatóak, 250 gr-os és 1 kg-os kiszerelésben is.

 

A Mokamo kávéválaszték két fő típussal rendelkezik:

  • Mokamo Dolce - A Mokamo Dolcet az aroma és krémesség kiemelkedő jegyei jellemzik, és intenzív csokoládé jegyek. Alkalmazkodik az eszpresszó, cappuccinos, tejalapú italok, de hideg kávéitalok készítéséhez is.

  • Mokamo Forte - A Mokamo Forte-ban az ital krémessége és textúrája különösen kiemelkedik, és ezért ideális azok számára, akik úgy gondolják, hogy az intenzív és markánsabb kávét kedvelik. Ez a kávéíz tökéletes reggelire, önmagában, vagy tejjel kombinálva, valamint hosszú kávéitalok készítéséhez.