Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Gallitelli bemutatása

Gallitelli bemutatása

1984 -ben kezdődött a Gallitelli család utazása, Giuseppe, az alapító ötlete alapján. Minden azzal kezdődött, hogy megvásárolták az első „Saeco automata” gépet, amely képes őrölni a kávészemeket.

Luigi és Marco e kaland kezdeti szakaszától kezdve megtették első lépéseiket a kávégépek lenyűgöző világában, apjuk, Giuseppe lelkes elkötelezettségétől vezérelve. Miután 15 évet töltött az automaták világában, Giuseppe elhatározza, hogy új párhuzamos vállalkozásba kezd: 1999 -ben megszületett a pörkölőüzem, melynek küldetése, hogy a GALLITELLI márkájú, finom „szellemi italt” állítsa elő.

Giuseppe a pörkölés hiteles szenvedélyétől hajtva elkezdi megmunkálni a zöldbabot, hogy eredeti és egyre kifinomultabb „Arabica” és „Robusta” keverékeket hozzon létre, ötvözve a kézművességet és a technológiai innovációt.

A mai napon a Gallitelli brand dinamikusan fejlődik, és a Gallitelli Csoportot a Gallitelli pörkölő részleg, a Gallitelli Vending Divízió, és két közvetlenül irányított kávézó alakítja: a Blues Cafè  Mottola-ban, és a Gran Caffè Gallitelli Matera-ban.

Ebben a válogatásban 1 kg-os szemes kávékat, illetve Nespresso* és Dolce Gusto* kávégéppel kompatibilis kapszulákat is forgalmazunk koffeinmentes változatban is!

 

Gallitelli termékek:

 • Gallitelli Suprema - Kiváló minőségű keverék a legmagasabb minőségű Arabica, és Robusta kávéból. Fényes krém mogyorószín, sötét vonalakkal, és édeskés íz jellemzi enyhe savassággal. Aromás és finom, rendkívül bársonyos testű, karakterű kávé. Összetétel: 80% Arabica, 20% Robusta. 1 kg-os szemes kiszerelésben kapható.

 • Gallitelli Classico - Krémes, mogyorószínű, intenzív és kiegyensúlyozott íz. Testes és klasszikus keverék, ami azoknak készült, akik szeretik az olasz eszpresszó déli koncepcióját: hatalmas és tartalmas test, és aromák jellemzik. Összetétel: 70% Arabica, 30% Robusta. 1 kg-os szemes kiszerelésben kapható.

 • Gallitelli Soave - Fényes krém sötét mogyorószínből, vöröses csíkokkal. Kerek és kiegyensúlyozott íz, enyhe karamell behatással. Kellemesen testes. Tökéletes egyensúly a test és az édesség között, mindez erőteljes kivitelben. Olaszországban Galitelli Bestseller! Összetétel: 50% Arabica, 50% Robusta.

  • Elérhető: 1 kg-os szemes, illetve Nespresso* és Dolce Gusto* kávéfőzővel kompatibilis kapszulás változatban is!

 • Gallitelli Crema - Egy igazi különlegesség, 100% Robusta! Ébresztő! Erős ízű, krémes, arany árnyalatokkal. Pörkölt aromák. Testes. 100% -os Robusta keverék azoknak született, akik szeretik az erős testet és a határozott jellemvonásokat. Összetétel: 100% Robusta.

  • Elérhető: 1 kg-os szemes, illetve Nespresso* és Dolce Gusto* kávéfőzővel kompatibilis kapszulás változatban is!

 • Gallitelli Dek - Krém sötét mogyorószínből, testes, ízében kiegyensúlyozott, édeskés jegyekkel. Csupa illat, kellemes utóíz. 0,10 %alatti koffeintartalom. Egész nap fogyasztható. Összetétel: 30% Arabica, 70% Robusta.

  • Elérhető: 1 kg-os szemes, illetve Nespresso* és Dolce Gusto* kávéfőzővel kompatibilis kapszulás változatban is!