Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Fizetési módok

Utánvét

Ez a fizetési mód GLS Futárszolgálat, GLS CSomagpontra szállítás és FoxPost Csomagautomatába történő kézbesítés esetén választható ha a megrendelt és kiszállított áru ellenértékét a küldemény átvételekor futárunknak szeretné készpénzben kifizetni.

 

Az utánvét kezelés díja GLS futárszolgálat igénybevételével: 700 Ft.

Az utánvét kezelés díja GLS csomagautomatán keresztül: 0 Ft.

Néhány GLS Csomagpont üzletben lehetőség van a bankkártyás fizetésre is, ezt a GLS Csomagpont kiválasztásakor feltüntetjük.

 

Az utánvét kezelés díja Foxpost csomagautomatán keresztül: 190 Ft.

A FoxPost Csomagautomatáknál csak bankkártyás fizetési mód lehetséges.

 

Előreutalás

Előreutalás esetén az átutalásokat a Global Enterprise Solutions Kft. 10701087-66893671-51100005 számú számlájára kérjük teljesíteni.

A megrendelt árukat a rendelési érték teljes összegének bankszámlánkon történő jóváírását követően dolgozzuk fel. (KÉRJÜK, A KÖZLEMÉNY ROVATBA TÜNTESSÉK FEL A MEGRENDELÉSSZÁMOT!)

Amennyiben az utalás a megrendelés időpontját követő 48 órán belül nem érkezik meg, a rendelést automatikusan töröljük!

 

Bankkártyás - CIB Bankon keresztül

COFFEES webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A COFFEES webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a COFFEES webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a COFFEES webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

eCommerce CIB fizetési tájékoztató (coffees.hu)

A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi):

Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.