Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Szállítási módok

GLS CsomagPont

Magyarországon több mint 350 településen több mint 900 GLS CsomagPont üzemel!

A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. A GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét.

Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód. A szolgáltatás díját a fuvardíj tartalmazza.

Szükség esetén több, akár 4 átvevő nevet is megadhat, amivel gördülékennyé teheti a csomagátvételt.

Az kiszállítás díja GLS CsomagPont esetén: 1990 Ft.

15.000 Ft felett ingyen szállítunk!

 

GLS Futárszolgálat

Ezen szállítási mód választása esetén csomagját a futárok az átvételt követő 1-2 munkanapon belül szállítják az Ön által megadott szállítási címre. A futárnak történő csomagátadásról külön értesítést küldünk.
Kiszállítás csak Magyarország területén!

Az kiszállítás díja GLS futárszolgálat esetén: 1990 Ft.

15.000 Ft felett ingyen szállítunk!

 

Foxpost csomagautomaták

A csomagterminálok országszerte 183 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.

A Foxpost csomagterminál 3 napig őrizi a küldeményed. Ha munkaszüneti- vagy ünnepnap beleesik ebbe az időszakba, akkor automatikusan hosszabbítják az átvételi határidőt.

Vedd át a csomagod, amikor Neked a legkényelmesebb!

Az kiszállítás díja Foxpost csomagautomatából-csomagautomatába történő kiszállítás esetén: 990 Ft (max. 25 kg-ig).

15.000 Ft felett ingyen szállítunk!