Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Professzionális kávégépek

Rendezés:
Nézet:
0 Ft

Barlume az 50-es évekre tekint vissza, finom és megnyugtató formájával, valamint tükör krómozásával, opál és pasztell színekkel váltakozva. Bárok, kávézók számára készült kávéfőző nem ismer versenytársakat. Ideális válasz divatos és modern helyekre, eszpresszógép, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen modern, egyedi környezetbe. A vázat üveg alkatrészek díszítik háttérvilágítással. Imitálhatatlan olasz design. Olyan termék, amely megkülönbözteti és hangsúlyozza az Elektra eleganciáját és innovatív formáját.

0 Ft

Tervezőink a Belle Epoque kávéfőzőkben teljesednek ki. A nemesfémek, például a réz és a sárgaréz kovácsolásával, az ősi kivitelezés pillanatait avantgárd módszerekkel váltogatják. Ez a kávéfőző nagyon eredeti, a Belle Epoque utánozhatatlan professzionális gép, ahol a szépség keveredik a funkcionalitással és a megbízhatósággal. A réz és a sárgaréz különféle alkalmazása, amelyet a retro varázsa díszít, különálló személyiséget kölcsönöz ennek kávégépnek, a kifinomult és elegáns helyek díszítésére.

0 Ft

Az INDIE egy olyan kávégép, amely tudja, hogyan lehet teljes elégedettséget nyújtani a baristáknak. Világa a kávé ínyencek, és a fejlett helyszínek világa.

A technológiai fejlesztések, a kitűnő használhatóság, és az ergonómiai alkatrészek lehetővé teszik a legigényesebb és legképzettebb baristák számára, hogy a lehető legjobb módon fejezzék ki magukat, és a legtökéletesebb kávét készítsék.

Kultúra, művészi érzékenység, fegyelem, intuíció, tehetség; ezek az INDIE által felszabadított energiák.

Elérhető fekete és fehér színekben, illetve két vagy három-karos verzióban.

0 Ft

A szépség és a funkcionalitás révén a KUP, a kávéházak számára készült automata kávéfőző referenciapont a mai barista számára, aki szereti a minimalista formákat, és technológiailag fejlett funkciókkal rendelkezik, és kiváló minőségű kávé főzésére képes.

A KUP a rendkívül pontos hőmérséklet-szabályozásával és szabadalmaztatott víztisztító rendszerrel rendelkezik, amely minden versenyen felülmúlhatatlanná teszi.

A fogyasztási és használati adatok integrált kezelése nélkülözhetetlen elem azok számára, akik a kávéfőző minőségét a megkülönböztetés jelének tartják.

Elérhető fekete és fehér színekben, illetve két vagy három-karos verzióban.

1.299.000 Ft

Nagyon kompakt kávéfőző, amelyet egy átfogó méretek csökkentésére irányuló tervezési tanulmány során alkottak. Ideális fagylaltozók, pékségek, és kisebb kávézók számára. A Sixties eszpresszógép elegáns rozsdamentes acélból vagy oxidált sárgaréz házból áll, és elérhető egy, vagy kétkaros verzióban.

Fejlett technológia egy csésze kiváló, minőségi kávéért.