Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Brao Caffè, az eszpresszó szerelmeseinek vonala

Brao Caffè, az eszpresszó szerelmeseinek vonala

A kávé mindig meghitt és személyes ügy, az íz egyik tényezője, és mindig öröm kell, hogy legyen: az Ön számára, aki szereti a hagyományos eszpresszót, itt található a Brao Caffè termékcsalád. Ebben a termékpalettában a vállalat különböző keverékeket kínál, amelyek Arabicából és Robusta kávéból állnak, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsenek egy ötcsillagos kávé számára. Az Ön számára a legjobb kávékat a világ minden tájáról választották, hogy létrehozzanak egy kiváló italt, amit élvezni tud minden nap.

Ebben a válogatásban 1000 gr-os szemes termékcsomagokat kínálunk.

 

A Brao Caffè termékcsalád keverékei:

A Brao Caffè termékcsalád különböző kávékeverékei a legigényesebb kávéfogyasztók ízlésének kielégítésére szolgálnak. Az Arabica és a Robusta kávétermékek különböző százalékától függően, a kávé különböző aromákat, testet, intenzitást, krémességet vesz fel. Ennek a vonalnak köszönhetően mindenki kiválaszthatja azt a terméket, amely számára a legmegfelelőbb.

A Brao Caffè 1kg-os szemes kávét kínál a következő verziókban:

  • Brao Gold - Az arany vonal túlnyomórészt Arabica, mindössze 10% Robusta kávé: egyedi íz, hogy a kávé megadja az espresso testességét az Arabica könnyedségével párosítva.
  • Brao Silver – A keverék 85% Arabica és 15% Robusta, egy jó karakter kombinálva édes kakaó jegyekkel.
  • Brao Green - Ez a kávé 70% Arabica és 30% Robusta keverék, az egyensúly tökéletes harmóniája.
  • Brao Orange - A keverék 50% Arabica és 50% Robusta,  tökéletes egyensúly egy édes, puha és könnyű ital létrehozásához, de krémes, határozott és intenzív is a megfelelő ponton.