Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

BRAO akciós kávécsomag 4x1kg

Ár:
39.960 Ft
35.900 Ft
Kedvezmény: 10%

BRAO akciós csomag:

MINDEN ELEKTRA KÁVÉGÉPHEZ BRAO KÁVÉCSOMAGOT ADUNK AJÁNDÉKBA!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. január 25.
Menny.:csomag

Kapcsolódó termékek

10.490 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Tökéletes aroma, és teljes egyensúly jellemzi.

90% ARABICA, 10% ROBUSTA.

Raktáron
9.990 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Picit határozottabb karakterű, de rendkívül harmonikus ízjegyek jellemzik.

85% ARABICA, 15% ROBUSTA.

Raktáron
9.990 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Két határozott ízvilág harmóniája, remek arányok, és fantasztikus aromák találkozása.

70% ARABICA, 30% ROBUSTA.

Raktáron
9.490 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Határozott, testes karakter, csokoládés ízjegyekkel, mindenképpen érdemes megkóstolni.

50% ARABICA, 50% ROBUSTA.

Raktáron

Paraméterek

Akciós Igen
Kiszerelés 1 kg
Koffeinmentes? Nem
Szemes/Őrölt/Kapszula Szemes kávé
Ásványi eredetű szennyeződések 0%
Növényi eredetű szennyeződések vagy hibás szemek 0%