Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

BRAO akciós kávécsomag

Ár:
37.960 Ft
34.150 Ft
Kedvezmény: 10%

BRAO akciós csomag:

MINDEN ELEKTRA KÁVÉGÉPHEZ BRAO KÁVÉCSOMAGOT ADUNK AJÁNDÉKBA!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 21.
Menny.:csomag

Kapcsolódó termékek

9.990 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Tökéletes aroma, és teljes egyensúly jellemzi.

 

90% ARABICA, 10% ROBUSTA.

Raktáron
9.490 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Picit határozottabb karakterű, de rendkívül harmonikus ízjegyek jellemzik.

 

85% ARABICA, 15% ROBUSTA.

Raktáron
9.490 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Két határozott ízvilág harmóniája, remek arányok, és fantasztikus aromák találkozása.

 

70% ARABICA, 30% ROBUSTA.

Raktáron
8.990 Ft

A BRAO válogatott, magas minőségű, Brazíliából és közép-amerikai ültetvények ARABICA kávéiból, és az Indiából származó legfinomabb ROBUSTA kávékból készül. Kizárólag, gondosan szelektált ARABICA kávé, és a legfinomabb ROBUSTA keveréke. Határozott, testes karakter, csokoládás ízjegyekkel, mindenképpen érdemes megkóstolni.


50% ARABICA, 50% ROBUSTA.

Raktáron

Paraméterek

Akciós Igen
Kávé kiszerelés 1 kg
Koffeinmentes? Nem
Szemes/Őrölt/Kapszula Szemes kávé
Robusta 100%
Ásványi eredetű szennyeződések 0%
Növényi eredetű szennyeződések vagy hibás szemek 0%