Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü

Arcaffe története, leírása

Arcaffe története, leírása

1895-ben Antonio és Luigi Meschini testvérek megnyitották első üzletüket: egy kis boltot, ahol latin-amerikai és jemeni fűszereket, szeszes italokat és kávét árusítottak. Az általuk pörkölt, szenvedéllyel és szakértelemmel kevert kávét a város legnépszerűbb kávézói között osztották szét. Az egyik a Bar Roma volt, amelyhez 1926-ban különleges keveréket hoztak létre. Összetevői közel egy évszázada szinte azonosak, és ma is a vállalat egyik legkedveltebb terméke. Útjuk soha nem állt meg. Az kis üzletből üzlet lett, az emberekből szakértelem és know-how, a kereskedelem pedig nemzetközivé vált, de a szenvedély ugyanaz maradt, mint elődeik tiszta, hiteles szenvedélye.

Ebben a válogatásban 250 gr-os és 1 kg-os szemes kávécsomagokat kínálunk.

 

Arcaffe termékek:

  • Arcaffe Mokacrema egy értékes keverék, amelyet az Arcaffe 1949 óta gyárt az eredeti recept szerint. Virág és malátaaromák, valamint jól meghatározott citrusos ízek jellemzik. Finom savassága kellemes és tartós mézaromával harmonizál. 100% Arabica.

  • Arcaffe Roma egy kiváló minőségű 100% Arabica kávé keverék kávéknak, amit 1926 óta változatlanul pörkölnek (kivéve a háborút). A Roma-ból főzött kávé lágy és kellemes krémű lesz, kakaó és karamell aromával. Gazdag, bársonyos test jellemzi. Nevét annak a híres Livorno-i kávézónak a tiszteletére kapta, ami a névadója volt. 6 különböző Arabica kávé tökéletes kombinációja, amely egyedi személyiségét, és karaktert hoz létre.

  • Gorgona egy sziget neve a toszkán szigetvilágban, amely Livorno közelében található. Ez az új keverék neve is, kiváló minőségű Arabica kávébab (85%) és Robusta (15%) keveréke az Arcaffee pörkölőtől. Azoknak készült, akik a picit intenzívebb ízeket kedvelik. Ez a keverék nagyon kiegyensúlyozott, testes, finom savasságú és erős aromájú. Enyhe édesgyökér utóízt hagy maga után, és rendkívüli ízvilág jellemzi.

  • A Meloria Arabica kávébab (75%) és Robusta (25%) keveréke azoknak készült, akik az intenzív, testesebb ízeket kedvelik. Az ezekből a kávébabokból készített kávé tartós krémet, teljes testet, vanília aromát és csokoládé jegyeket tartalmaz. Neve a Livorno melletti vidékről származik, ahol Arcaffe kávét készítenek.